Κάντε κράτηση τώρα
 

Δραστηριότητες

Στα ξακουστά Ζαγοροχώρια πέρα από τις φυσικές ομορφιές θα ανακαλύψετε και την περιπέτεια. Και φυσικά όχι άδικα, αφού το συγκλονιστικό φυσικό τοπίο, και η γραφικότητα, σας παραπέμπουν να δοκιμάσετε νέες προκλήσεις.

Ορειβασία - Trekking

Πανέμορφες διαδρομές και ξεχωριστές εμπειρίες προσφέρουν τα βουνά των Ζαγοροχωριών με δημοφιλέστερη την ανάβαση της Γκαμήλας. Κάθε διαδρομή έχει να προσφέρει πανέμορφες εικόνες και δυνατότητα πρόσβασης σε σημεία σπάνιας ομορφιάς.

Mountain Bike

Για τους φίλους της ποδηλασίας, χωρίς να χρειάζεστε ιδιαίτερη εμπειρία μπορείτε να ακολουθήσετε επιλεγμένες διαδρομές και να ανακαλύψετε καταπράσινες περιοχές. Οι ομορφότεροι ποταμοί σας υποδέχονται και σας προκαλούν συνδυάζοντας την περιπέτεια με τη σωματική δραστηριότητα. Ποδηλασία μέσα από απόκρημνες διαδρομές που ποικίλουν όχι μόνο στη δυσκολία αλλά και στη διάρκεια επίσης.

Καγιάκ-Rafting-Canoe

Υπάρχουν αμέτρητες τοποθεσίες στα Ζαγοροχώρια για τους επισκέπτες που ασχολούνται με το καγιάκ, το canoe ή το rafting. Μεγάλα ποτάμια και διαδρομές ανάλογα με τον βαθμό δυσκολίας που θέλει κάποιος να έχει περιμένουν τους λάτρεις του σπόρ για δυνατές συγκινήσεις και περιπέτεια στην Ηπειρώτικη φύση. Μπορείτε να ασχοληθείτε μόνοι σας ή να σας προτείνουμε επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο.

Parapente

Στο Νομό Ιωαννίνων υπάρχουν σύλλογοι που δραστηριοποιούνται σε αεραθλήματα και περισσότερο στο parapente. Εάν μας επισκεφθείτε μπορείτε να διαλέξετε μια από τις κορφές στα πολλά βουνά μας για να "απογειωθείτε" με την προϋπόθεση ότι είστε έμπειροι και γνώστες του αθλήματος ή να ακολουθήσετε τους επαγγελματίες για μια εναέρια βόλτα πάνω από το Κεντρικό Ζαγόρι.